Kollégium

Kollégiumi beköltözési tájékoztató

Iskolánk kollégiuma a Pozsonyi út 4-6. sz. alatt várja vidékről érkező, tanulni vágyó diákjait. A kollégium 144 férőhellyel biztosít otthonos környezetet 76 lány és 68 fiú számára. Az ide érkező gyerekek mindennapjait a kollégium házi- és napirendje szabályozza, amely tartalmazza a mindennapos kötelező tanulószobai megjelenést. Diákjaink 3-4 ágyas kollégiumi szobákban kapnak elhelyezést, melyek az előírásoknak megfelelően vannak felszerelve. Szabadidős tevékenységük hasznos eltöltéséhez nyújt lehetőséget a könyvtár, a számítástechnika terem, a konditerem, a tornaterem és a különböző szakkörök. Tanulóink életének mindennapjait színesítik a szabadidős foglalkozások és hagyományos rendezvényeink.

A kollégiumban elhelyezett tanulóknak napi háromszori étkezést biztosítunk. Kollégiumi étkezéssel kapcsolatos információk:

1. A kollégiumi szállás ingyenes, étkezést térítési díj ellenében tudunk biztosítani. Napi akár ötszöri étkezés is kérhető.

2. A kollégiumi étkezés során az alábbi kedvezmények érvényesíthetők: 50% -os kedvezmény (rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, vagy három vagy több gyerekes család, tartós beteg ill. fogyatékkal élő gyermek van a családban) 100% -os kedvezmény (nevelésbe vett gyermek vagy utógondozásban részesülő tanuló)

3. A térítési díjat mindig a megrendeléskor kérjük befizetni iskolánk pénztárosánál.

4. Étkezési igény esetén a kollégista egyszeri 1000Ft díj ellenében mágneskártyát köteles váltani, mely az ebédjegyet helyettesíti.

5. Díjszabás:

Étkezéssel kapcsolatos felvilágosítást a pénztárban Nagy Anett Emese tud adni a 70/400 2892- es telefonszámon.