“Főzzünk együtt a Mesterekkel!” Mesterszakács: Károly Albert és Hanuszik László

Október 5-én, szombaton, Kerecsenden a Gorilla Kalandparkban rendezte meg 25 éves fennállása alkalmából a Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kamarai családi napot változatos programokkal.
Ennek keretében “Főzzünk együtt a Mesterekkel!” címen bogrács és grill ételeket főztek 10-12 fős csapatokban mester szakácsok vezetésével.
A csapatok a megye jeles vendéglátó mesterei, vendéglátó helyei és iskolái irányításával a nem vendéglátós kamarai tagvállalatok képviselőivel közösen készítették el a rendezvényen résztvevők számára az ételeket.
Iskolánkból Károly Albert és Hanuszik László szakács szakoktató kollégákat kérték fel egy-egy csapat irányítására.

A Károly Albert tanár úr által összeállított menü:
? Erdélyi Gulyásleves csomboros húsgolyókkal
? Baconba göngyölt barackos csirkemell nyári salátával és lilahagyma lekvárral

A Hanuszik László tanár úr által összeállított menü:
? Baconba tekert sertés szűzpecsenye roston zöldségekkel
? Tárkonyos szarvasragu zöldséges tócsnival